Recruitment Coördinator 

Boxtel
€2000 - €2500
Corporate
Banking

Functieomschrijving

Stel je eens voor…

Stel je eens voor dat jij als medewerker backoffice aan de slag kunt, waarbij je belangrijke administratieve en ondersteunende taken uitvoert. Door jouw bijdrage kunnen tijdelijke én vaste medewerkers aan de slag bij de Rabobank. Als je affiniteit met administratie hebt, beschikt over een sterke klantfocus, flexibel bent en iedere dag op zoek bent naar het slimmer organiseren van je werk, reageer dan vandaag nog op deze vacature. De afdeling wil graag investeren in mensen die langer bij willen blijven. Mogelijkheid tot verlenging is dus zeker aanwezig!

Impact creëren

Als medewerker backoffice lever je een actieve bijdrage aan het continue verbeteren van de dienstverlening richting de klant. Je biedt niet alleen administratieve en organisatorische ondersteuning aan collega’s en leveranciers, je denkt ook mee in het optimaliseren van processen. De Rabobank is sinds mei dit jaar live is gegaan met een nieuwe applicatie Workday. Dit vraagt iets van de wendbaarheid van medewerkers waaronder managers, maar vooral ook van ondersteunende medewerkers die hierin een belangrijke rol hebben. Het creëren van impact kan doordat er een veilige sfeer is binnen het team, waarbij input en pro-actief handelen wordt gewaardeerd.

Binnen het team heerst een leer cultuur, je blijft jezelf ontwikkelen binnen deze veelzijdige backoffice functie. Je wordt ingepland op verschillende werkzaamheden, waarbij de Rabobank jou ook de vrijheid biedt om ook zelf mee te denken op welk proces je in geleerd zou willen worden. Je kunt hierbij denken aan het opmaken van contracten, het genereren van rapporten en hier actie op ondernemen, het doorvoeren van verlengingen, het beantwoorden van e-mails en chats van verschillende stakeholders.

Met elkaar

Samenwerken is de manier waarop we werken. HR Services voert voor de Rabobankorganisatie, op het vakgebied HR, alle back- en midoffice activiteiten uit. “Happy people, happy customer”; wij geloven dat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Vanuit die overtuiging is er in de dagelijkse praktijk veel aandacht voor samenwerken en het benutten van ieders talenten. HRS bestaat uit diverse afdelingen, ieder met een eigen takenpakket. Deze afdelingen werken nauw met elkaar samen om de gezamenlijke doelstellingen te behalen. Onze cultuur is te omschrijven als informeel.

Dit ben jij

  • Servicegericht, accuraat en flexibel
  • Minimaal een afgeronde MBO4-opleiding, voorkeur HBO opleiding
  • Ervaring met administratieve werkzaamheden
  • Accuraat kunnen werken
  • Ervaring met Lean is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste

Dit bieden wij

Laptop

Telefoon

8% vakantiegeld

25 vakantiedagen

Coaching vanuit KEEN

Doorgroeimogelijkheden bij de Rabobank

Team Mission

The Recruiting Team is on a mission to seek out and build a talented team by finding new stars who will contribute to our international growth. While looking for top talents, we have a “customer focused” approach to ensure a smooth and pleasant recruiting experience for all our candidates.

Annemarie Sterk

Questions about the vacancy?

Apply