Corporate (Tech) Recruiter

Randstad
€3000 - €4000
Scale-up
Tech

The job

Jij bent al even werkzaam als recruiter en je hebt een passie voor het vak. Het werken bij startups, scale-ups in hyper-growth en innovatieve corporates om hun recruitment naar een hoger niveau te tillen lijkt je fantastisch! Wellicht zie je het zelfs zitten om op den duur (tijdelijk) te verhuizen naar een andere stad in Europa: wat dacht je van Berlijn?

KEEN TO LEARN

Wij bieden jou deze mogelijkheid door een passende job voor je te vinden inhouse bij een van onze klanten. Daar ga je aan de slag en tegelijkertijd start je in onze WeAreKeen Academy. Een uniek en persoonlijk Learning & Development programma van 12 maanden waarna jij een volwaardig (Tech) Recruiter bent. 

Je begint met een 2-daagse bootcamp gefocust op jouw persoonlijke ontwikkeling, growth-hacking en interview vaardigheden. Vervolgens organiseren we elke maand masterclasses bij ons op kantoor waarin je getraind wordt door onze ‘Industry Experts’. Onze experts zijn mensen uit het vak met ruime ervaring met global recruitment bij bedrijven als Zalando, ING, Uber, SoundCloud, TomTom en de Rabobank. Onderwerpen als expert sourcing, personal branding en stakeholder management komen aan bod!

WE ARE KEEN

WeAreKeen is sinds 2018 de marktleider binnen Nederland op het gebied van Tech Recruitment. Met ons Recruitment-as-a-Service model helpen wij bedrijven als Takeaway, Adyen Backbase, N26, Deloitte, Rabobank en QWIC met hun recruitment. Onze recruiters werken in-house als vast onderdeel van het recruitment team, zowel op korte als op langere projecten. 

We zijn een hechte, internationale en diverse community, ons kantoor is gevestigd naast het EYE en de A’DAM Tower en is de thuisbasis van alle recruiters. We organiseren regelmatig events en meet-ups. Oja, in 2019 zijn we tevens uitgeroepen tot start-up van het jaar 🚀💪🏻

Denk je dat onze cultuur bij jou past? Solliciteer dan direct en vertel ons waarom jij een onderdeel van onze community wilt zijn. Heb je nog vragen of wil je eerst even sparren over de mogelijkheden, neem dan ook gerust contact op.

Skills & kwalificaties

  •   Minstens 3 jaar ervaring in recruitment
  • Affiniteit met IT / Tech is een pré
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
  • Afgeronde HBO opleiding
  • Energie, drive en ambitie
  • Leergierig en nieuwsgierig

Arbeidsvoorwaarden

Laptop

Inspiratiereis naar Tech Hotspots (dit jaar Dublin)

Je maakt deel uit van onze WeAreKeen Community

Telefoon + abbonnement

E-learning middels Social Talent, groeps trainingen en persoonlijke coaching

26 vakantiedagen

 

Team Mission

Het recruitment team van WeAreKeen heeft als doel om een team van 'recruitment-rockstars' te bouwen voor onze internationale groeistrategie! In onze zoektocht naar dit talent kiezen wij altijd voor een 'human first' manier van werken, zodat wij in alle fasen van het recruitment proces een optimale 'Candidate Experience' kunnen garanderen!

Questions about the vacancy?

Apply